RESERVEREN

[Reserveren]:

Houdt er a.u.b rekening mee dat, door de hoeveelheid tijd en energie die wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling, inkoop en uitvoering van het menu, het helaas niet haalbaar is om rekening te houden met een vegan dieet, gluten en lactos intoleranties. Wel worden er vegetarische alternatieven geboden en kan er in de meeste gevallen rekening gehouden worden met specifieke allergieën. Voor vragen over het huidige menu kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

In het geval dat de gewenste datum voor uw diner niet beschikbaar is, kunt u uw gegevens achterlaten op onze wachtlijst. Bij eventuele annulering kunnen wij contact met u opnemen

Al onze reserveringen gaan met vooruitbetaling van het zeven gangen menu.

Houd er rekening mee dat we één parkeerplaats per twee gasten reserveren op ons terrein. Indien u een extra plek nodig heeft kunt u dat vooraf bij ons melden. Atelier Feddan is gelegen in een kind- en diervriendelijk gebied. Beperk daarom uw rijsnelheid tot 15 km/u bij het naderen van het restaurant.
 

[Private Dining]:

Geniet van de ambiance en de ervaring van de chef’s table met je eigen besloten groep van familie, vrienden of collega’s. Het restaurant biedt ruimte aan 12 gasten en u kunt de ruimte reserveren vanaf 8 personen.

Voor de voorwaarden van groepsreserveringen kunt u mailen naar bookings@atelierfeddan.com of contact met ons opnemen per telefoon.

 

LOCATIE

Atelier Feddan
Buitenplaats Oosterwold 65
1349 CP Almere


HOURS

DINNER
Friday & Saturday
19:00 [ One Shift ]

BOOK A TABLE

CONTACT

Tel: +31 6 19663660
Phone lines are open
Tuesday to Saturday
11:00-24:00

j.bekkour@atelierfeddan.com

bookings@atelierfeddan.com


SOCIAL